“РФ відчує на собі, що таке вiйнa” Україна проведе спецоперацію, в мережі заявили про добробатів, які зайдуть у Росію та Білорусь

У мережі заявили про формування в Україні добровольчих батальйонів, які будуть діяти на території РФ та Білорусі. Мета – показати громадянам країн-агресорок, які так палко підтримують путінську “спецоперацію”, що таке війна.

Вірогідно, йдеться про вчинення певних диверсій на території Росії. Відео із заявою про збір добровольців для проведення вже української “спецоперації” в РФ з’явилося в мережі Facebook.

На відео захисник України, що перебуває у зоні бойових дій, заявляє, що наразі формуються добробати, бійці яких “тріпатимуть” росіян та білорусів на їхній території. Так, каже чоловік, їм дадуть зрозуміти, що таке насправді війна

“Класні новини. Сьогодні в Україні формуються добровольчі батальйони для того, щоб заходити на території Білорусії й Росії — і трошки тріпати їх у них вдома, щоб вони відчули, що таке війна. Бо вони сидять там, ухмиляються — і думають, що вони тут проводять якусь спецоперацію. Спецоперацію будемо проводити ми”, – каже чоловік.

Наразі інших підтверджень того, що подібні ініціативи дійсно впроваджуються, немає. Так само, як немає й конкретики щодо того, чим саме можуть займатися такі добробати.

https://youtu.be/FzSI8kqMriw

А ви підтримуєте таку ініціативу?! Напишіь в коментарях до посту!

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*