Пам’ятаєте як орки мародерили і відправилили награбоване в РФ – так от, служба доставки відмовила солдатам РФ у відправленні награбованого в Україні

Російським окупантам значно ускладнили можливість надсилання вкрадених в Україні речей до РФ .

Служба доставки ” СДЕК ” , за допомогою якої окупанти відправляли награбовaнe y Kuївській та Чернігівській областях майно до РФ , відмовилася приймати посилки з товарами , якщо відправник не зможе підтвердити право власності на них .

Доказом може бути касовий чек із магазину . Про це йдеться у наказі генерального директора СДЕК Леоніда Гольдорта , пише ” Медуза ” . Раніше СДЕК звинувачували в тому , що за її допомогою російські військові тоннами надсилають награбоване майно з українських міст . Після резонансу камери спостереження у їхніх відділеннях раптово перестали працювати .

Як вдалося з’ясувати ” Медіазоні ” , за кілька днів окупанти відправили майже 5 тонн посилок . Найбільше відправлень пішло до міста Рубцовськ – 49 iз 69. У бандеролях -3 тонни різних речей . Інші посилки відправили в Москву , Уссурійськ , Читу , Київ , Новосибірськ , Бiробiджан та інші міста Росії . Найбільше відправлення важить майже 500 кг , найскромніше – 3 кг .

Судячи з камер , встановлених у відділеннях СДЕК , окупанти вивезли з України алкоголь , електросамокати , кондиціонери , акумулятори і навіть ношені речі українців .

У перехоплених СБУ переговорах окупанти зізнаються своїм дружинам , що везуть у ” подарунок ” хорошу косметику , спортивне взуття , вітаміни , та скаржаться , що не вистачає сумок , щоб упакувати побутову техніку у розграбованих будинках . За матеріалами dialog.ua

 

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*