“Вночі лягла вся 9 рота,-мінус 145 чоловік і щ ними 12 танків”. Командування окупантів шoкoвaнe втратами

Хто користується соціальною мережею «Твіттер» і відстежує там новини про війну в Україні ймовірно зустрічав пости відомого блогера під ніком “Necro Mancer”.

 

У нього доволі старий, але дуже цікавий відеозапи 2019 року, який демонструє, що проблеми із командуванням в окупантів, зашифрованих прі сепаратистків були постійно, а не тільки зараз.

Так от, “Necro Mancer” ретельно відстежує ситуацію на Сході української держави, і запостив відео, на якому ждун “руського міра” роповідає про тотальну зачистку окупантів за дуже короткий час, а також про сумну долю дванадцяти танків “ДНР”, які ризикнули прокататись мінним полем.

Якщо відео не вдображається нижче, ви можете переглянути його за цим посиланням.

Як стверджує цей сепарюга, 145 найманців Путіна були задвохсочені на Донбасі із вини покійного вже ватажка «Донецької народної республіки» Болотова.

Ось, що власне “Necro Mancer” пише в своєму блозі:

«Казки від« Михалича »: 9-я рота пішла за наказом Болотова на ліво від дороги. Буквально відразу ж туди прилетів «Град» і накрилося 145 осіб. А ще був випадок, коли приїхав на Донбас «Волгоград» під Вергулівка в туман по мінному полю пустив наші танки в наступ. Тоді були розбиті дванадцять танків ».

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*