Важливе звернення!

Передбачається, що таку заяву зробить новий глава генштабу армії Британії Патрік Сандерс, який збирається виступити з промовою на армійській конференції у Лондоні. Про це повідомляє “Європейська правда”.

Очікується, що прем’єр-міністр Борис Джонсон цього тижня оголосить про збільшення витрат на оборону Великої Британії відповідно до зростаючих проблем безпеки.

Генерал Патрік Сандерс має намір сказати, що президент Росії Владімір Путін і його “експансіоністські амбіції” становлять найбільшу загрозу суверенітету, демократії та свободі жити без насильства, яку він коли-небудь знав.

Очікується, що Сандерс, який обійняв посаду головнокомандувача армією минулого місяця, скаже, що його єдиною метою є “мобілізація армії, щоб допомогти запобігти поширенню війни в Європі, будучи готовим воювати й перемагати разом із нашими союзниками та партнерами по НАТО “.

Його попередження підтримає міністр оборони Бен Воллес, який також, як очікується, виступить на армійській конференції перед поїздкою на саміт НАТО.

Очікується, що генерал Сандерс запропонує свій погляд на загрозу, яку представляє Росія, і те, як його армія адаптується, з більшою зосередженістю на боротьбі в містах і відновленні дорогих запасів зброї.

“Це наш момент 1937 року”, — скаже начальник армії. Він має на увазі вирішальний період перед Другою світовою війною.

“Ми не в стані війни, але повинні діяти швидко, щоб нас не втягнути в неї через неспроможність стримати територіальну експансію… Я зроблю все, що в моїх силах, щоб британська армія відігравала свою роль у запобіганні війни” – заявив він.

Цей виклик означає, що армія повинна модернізуватися, впроваджуючи нові технології, такі як кібервійна та ракети великої дальності зі збереженням традиційних військових навичок.

 

 

Очікується, що генерал Сандерс також скаже, що армія “перегляне можливості своїх транспортних засобів”

За його словами, стримування Росії “означає більшу кількість армії, готової більшу частину часу”, і що він очікує, що “всі чини будуть готові наполегливо тренуватися та вступати в бойові дії”.

Нагадаємо, глава британської армії сказав своїм військам, що вони повинні “підготуватися воювати в Європі ще раз”, щоб перемогти сили Володимира Путіна.

Про це повідомляє Sky News.

Генерал Патрік Сандерс, який замінив на посаді глави Генштабу Британії Марка Карлетона Сміта, попередив солдатів про виклики, з якими вони стикаються на тлі війни в Україні.

“Тепер існує гострий імператив створити армію, здатну воювати разом із нашими союзниками і перемогти Росію в битві”, — сказав генерал.

“Ми – покоління, яке має підготувати армію до того, щоб знову битися в Європі”, – додав він.

Глава армії сказав, що він є “першим начальником генерального штабу з 1941 року, який взяв на себе командування армією в тіні сухопутної війни в Європі за участю континентальної держави”.

“Вторгнення Росії в Україну підкреслює нашу основну мету – захистити Сполучене Королівство, будучи готовими воювати та вигравати війни на суші” – сказав генерал.

Водночас прем’єр-міністр Британії Борис Джонсон попередив, що британцям потрібно “налаштуватися на довгу війну”, оскільки президент РФ Володимир Путін вдається до кампанії виснаження.

Джонсон сказав, що завданням Великої Британії є залучення “часу на бік України” і попередив, що вторгнення РФ “входить в нову фазу”.

“Я боюся, що нам потрібно готуватися до тривалої війни, оскільки Путін вдається до кампанії виснаження, намагаючись знищити Україну чистою жорстокістю.Велика Британія та наші друзі повинні відповісти, гарантуючи, що Україна має стратегічну витривалість, щоб вижити і зрештою перемогти” – заявив він.

“Все залежатиме від того, чи зможе Україна посилити свою здатність захищати свою землю швидше, ніж Росія зможе відновити свою здатність атакувати”, – додав Джонсон

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*