10 хвилин тому! Потужна операція: наші захисники розпочали наступ по всіх напрямках

Селезньов анонсував операцію “Цитадель” на фронті: Генштаб ЗСУ готує нищівний удар. Генштаб ЗСУ готує масштабну операцію на фронті, яка підірве операції військ РФ.

Окупаційна армія Росії незабаром на Донбасі повторить долю солдатів Вермахту на Курській дузі. Буде повторення операції “Цитадель”. Таку заяву зробив відомий український військовий журналіст Владислав Селезньов у інтерв’ю телеканалу “Україна 24”. Експерт упевнений, що активна фаза війни триватиме не більше трьох тижнів. На той час Росія вичерпає останні резерви.

Він наголосив на тому, що в Росії мають зрозуміти, що будь-які посягання на територію України смертельно небезпечні для військ окупантів та Кремля. Журналіст анонсував, що на росіян чекає операція «Цитадель». Події військової операції 1943 року “Цитадель”, коли радянські війська завдали флангового удару в бік наступаючим нацистським підрозділам, можуть повторитися на війні Росії проти України.

Селезньов запевняє, що українські військові можуть зробити нищівний випад за російськими військами на 700 кілометровій лінії фронту, що йде від Харкова до Херсона. За його словами, в українському Генштабі працюють сильні фахівці, а мобілізовані треті хвилі готують до серйозної операції. За підсумками у Москві мають зрозуміти, що претензії на українські території катастрофічно небезпечні як для російських військ, так Кремля.

“Німецько-фашистські війська намагалися штурмувати добре укріплені бойові позиції радянської армії, а в той же час інші підрозділи радянської армії завдали флангового удару в бік фашистським військам, що наступають. І тим самим створили дуже серйозну небезпеку взагалі для всіх сил та засобів, залучених до цієї операції на цій ділянці фронту”, – нагадав Селезньов.

За його словами, на повторення подій вказує підготовка мобілізованих третьої хвилі до активних бойових дій та використання зброї, яку надає Захід. Журналіст упевнений, що Росія в такій ситуації може мати справу з негативними для себе подіями.

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*