Чого ви тішитеся?! З дня на день вас чекає сnравжнє nеклo… Російський блогер годину тому звернувся до росіян. Вони ш0kовані, а деяким стало соромно від його слів …

Ніколи я не зрозумію і не прийму цього злочинного і неадекватної поведінки свого народу по відношенню до анексії Криму. Навіщо все це потрібно було мафії в Кремлі – я прекрасно усвідомлюю, а от реакція народу мене ставить в тупік.

Що у вашому житті змінилося, коли Крим увійшов до складу Росії? Вам тісно жити було, мало території? Або вам хтось забороняв приїжджати до Криму, відпочивати там і нажиратись?

Або повернення Криму відбилося якось в кращу сторону на вашому добробуті? Виросли зарплати, покращилися умови життя, дороги стали якісні, пенсії підвищилися?

Я намагаюся знайти хоч якесь раціональне зерно в вашому звіриному захваті або в мовчазному і покірному схваленню цього міжнародного злочину, на яке пішла влада.

Ось, є у вас тепер Крим. Світова спільнота відвернулася від Росії, обклала санкціями, грошей в цей Крим пішло неміряно за рахунок ваших податків, пенсій і зарплат, життя стало ще гірше, ще безглуздіше. Для жителів самого Криму все теж стало напорядок сумніше.

Грошей немає, перебої з продовольством, електрикою, безробіття, курорти розвалилися остаточно, корупція під доменом ru розправила свої плечі на півострові, кримських татар переслідують, російські злидні і нехлюйство асимілювалося в Криму і зайняло міцні позиції.

Всім в результаті стало жити гірше. Кримчанам, які ходили на референдум, кримчанам, які не ходили, кримським татарам, іншим росіянам по всій країні. Крім влади. Влада відчуває себе на коні. І кому стало легше і краще в практичному, прагматичному сенсі від анексії Криму? Нікому. Тоді чому ви радієте, іді 0ти? А я поясню, чому ви іді 0ти.

Ви схвалили міжнародний злочин – це раз. Ви не знаєте законів, ви не шануєте закони, вам наплювати на всіх, крім вас – це два. Ви дозволили пропаганді вас обдурити за кілька місяців, до анексії Криму ви про нього навіть не думали, ви не маєте власної думки – це три. Умови вашому житті погіршилися, але ви як і раніше вважаєте, що Крим треба було повертати – це чотири

Ви боїтеся НАТО, але самі зробили все, щоб налаштувати НАТО проти себе, ви боїтеся, але чомусь їздите відпочивати в країни НАТО, які живуть краще, ніж Росія, ви боїтеся, але ніколи жоден солдат НАТО не ступив на територію вашої країни , на відміну від солдатів РФ, ви нелогічні, ви параноїки – це п’ять. Ви за торжество історичної справедливості, але ви не знаєте історію, ви неуки – це шість.

 

А що це за народ, якому для почуття власної гідності потрібні анексії, вічне протистояння зі світом і ненависть до інших? Що це за народ, який може існувати лише війною або її передчуттям? Що це за народ, який ставить загальні, міфічні цілі вище свого особистого блага і майбутнього своїх дітей?

Що це за народ, який вважає злодійство за подвиг? Що це за народ, який можна водити століттями, як телицю за мотузок, а він радий? А ті, хто роблять вигляд, що вони поза політикою, схожі на аутистів. Цей народ глибоко хворий і нещасний.

Джерело

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*