Паніка Путіна змішана з істерикою, написав радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко, нагадавши про зустріч Володимира Зеленського з американськими сенаторами Ліндсі Гремом і Річардом Блюменталем. Сенатори представили президенту України законопроєкт про визнання Росії спонсором тероризму. Геращенко звернула увагу на заяву одного з телеграм-каналів Кремля.

«Якщо на прохання України Російську Федерацію визнають країною-спонсором тероризму, Москва протягом 24 годин оголосить війну. Після цього протягом 72 годин будуть знищені Київ, Львів, Дніпро, Кривий Ріг, Харків і Миколаїв. Решта України піддасться масованим ракетним ударам, будуть зруйновані мости через Дніпро, цивільні аеропорти та вся залізнична інфраструктура. Білорусь перекриє всі наземні шляхи відступу на заході країни, а три літаки С400 збиватимуть літаки, які намагатимуться злетіти із Закарпаття та Одеської області. До вересня регіональне керівництво Вашингтона (мається на увазі уряд України) має час на м’яку капітуляцію з втратою лише 30% територій, після чого державність України буде втрачена назавжди та легітимізована під контролем ООН за принципом поділу на три частини.

Наскільки такий розвиток подій можна вважати реальним? Судячи з нападів на українські населені пункти, масованих бомбардувань і політики випаленої землі, це не виключено. Тим більше, що стало зрозуміло, що С-400 не можуть вражати ракети HIMARS, а українська армія восени може мати будь-яку зброю.

За словами Геращенка, визнання Росії спонсором тероризму означатиме кінець її економіці. Ймовірно, обговорення цього законопроекту відбудеться у вересні.

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*