Ветеран АТО-вець “провчив” маршрутчика, який не хотів везти його і виганяв з автобуса (Відео)

У мережі з’явилося відео, на якому ветеран АТО, який втратив на Донбасі ногу, повернувся до свого кривдника-водія, котрий вигнав його з маршрутки.

Ролик опублікував на своєму Telegram-каналі нардеп України 8 скликання Андрій Білецький. “Ветеран “Азову”, який втратив ногу на фронті, виховує чергового дегенерата-водія. Відмовлявся везти за посвідченням інваліда війни. Азовцю “Шаті” – повага, неадекватним маршрутникам – пам’ятка”, – написав він (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

На початку відео водій поводився досить зухвало і не реагував на зауваження з приводу того, що палити в транспорті не можна

Пізніше він все ж зменшив свій тон, коли зрозумів, що говорить з ветераном. Маршрутник заходився виправдовуватися і заявив, що він такий самий, як і учасники війни на Донбасі, й нібито чудово їх розуміє, бо сам був у Багдаді.

Однак ветеран нагадав йому, як днем раніше той ображав його при пасажирах і поводився вкрай неадекватно.

Судячи з останніх кадрів, ветеран все ж вирішив жорстко провчити кривдника захисників України і вивів його з маршрутки.

В кінці ролика водій стояв в розірваній кофті та із саднами на обличчі. Він пообіцяв на камеру, що більше ніколи не буде виганяти ветеранів, які мають пільги на проїзд.

За матеріалами сайту Обозреватель

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*