Важливо знати всім! Масований обстріл РФ – назвали дату: розвідка все злила. Переможемо!

Росія може готувати ряд провокацій до Дня Незалежності України всередині країни та в інших державах – зокрема політичні та інформаційні спецоперації.

Про це в ефірі одного з телеканалів сказав представник пресслужби Головного управління розвідки Андрій Юсов.

“Контррозвідувальні заходи в нас активно вживаються. Ми повинні з Вами пам’ятати, що Росія веде проти України безчесну війну і використовуються зовсім різні інструменти – як прямої військової агресії, так і різноманітних ІПСО, і просто терактів та замахів на активістів чи політиків, чи посадових осіб”, – зазначив він.

Юсов підкреслив, що День Незалежності – це одна із тих подій, коли ми повинні бути особливо готовими до різноманітних провокацій проти України.

“Всередині України і назовні. Є така інформація, коли ми говоримо про такі дії, мова йде не лише про територію України, а й зокрема спеціальні інформаційні, політичні операції проти нашої держави за межами України. В першу чергу, на території західного цивілізованого світу. Ми до цього готові і цьому протидіємо”, – підсумував представник ГУР.

Нагадаємо, що координатор групи “Інформаційний спротив” Олександр Коваленко раніше повідомляв, що Росія готує “подарунок” до Дня Незалежності України, а саме стягує до кордонів ракети.

«Тому цілком очікувано, що окупанти можуть на 24 серпня організувати масштабний обстріл території України ракетним озброєнням. І ті переміщення, які відзначають на території Росії, вказують саме на це», – зазначив Коваленко.

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*