Квартири віддають просто за безцінь і просто тікають з грошима: В Криму в окупантів почалася справжня паніка

“Бавовна” у тимчасово окупованому Криму добряче налякала росіян. Загарбники за безцінь продають квартири й тікають.

Замість оксамитового сезону цьогоріч окупантів у Криму чекає лише сезон “бавовни”. росіяни вже не можуть приховати своїх істерик й намагаються поспіхом продати житло

На продаж виставлені квартири у тимчасово окупованих Сімферополі, Ялті, Севастополі, Саках та інших населених пунктах. Ціна – суттєво нижча за ринкову.

Кількість оголошень на профільних сайтах постійно зростає. Схоже, вже невдовзі Крим повністю очиститься від росіян.

росіяни намагаються продати квартири в окупованому Криму / Скриншоти 24 каналу

Увечері 19 серпня ЗМІ повідомили, що “бавовна” навідала й Севастополь.

За попередніми даними, у вогні опинився штаб російського чорноморського флоту. Представник окупаційної “влади” видав заяву про “безпілотник”, який начебто “збили”. На всякий випадок загарбник закликав людей не виходити з дому.

Однак росіяни, які думали, що зможуть безкарно жити на території окупованого Севастополя, масово тікають від “бавовни”. На трасі з Севастополя у бік Ялти – масштабний затор.

Як росіяни тікають з Севастополя: дивіться відео

Ватажки окупантів вже втекли з Криму

Доки більшість росіян стоять у кілометрових заторах, для епічної втечі гауляйтерів сергія аксьонова та володимира костянтинова навіть перекривали кримський міст. Вони “евакуювали” з Криму не лише дружин та дітей, але й коханок.

За даними розвідки, напередодні втечі окупанти знищували усю “документацію”. Наразі аксьонов та костянтинов – у Ростові. Там вони гучно святкують “порятунок” та не вилазять з місцевих ресторанів.

Копіювати

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*