Нарешті вони наважилися! НАТО сказали своє остаточне слово: Як тільки Росія спричинить aвaрію на Запорізькій АЕС, в той же день будуть…

Велика Британія та США заявили, що аварія на Запорізькій АЕС може трактуватися країнами-членами НАТО як порушення 5-ої статті Альянсу про колективну безпеку.

У такому разі росіянам доведеться мати справу безпосередньо з НАТО. Щоправда їхні війська на територію України не ввійдуть.

Таку думку висловив російський публіцист Андрій Піонтковський.

Він вважає, що НАТО буде достатньо лише авіації, щоб за кілька годин перетворити на попіл усе російське угруповання на території України.

“Ви ж бачите, як змінили ситуацію на фронті 16 HIMARS. А якщо буде залучена вся американська авіація, ракети”, – сказав публіцист.

Піонтковський додав, що Путін цю загрозу усвідомлює і попередження зрозумів. Публіцист наголосив, що часи, коли всі боялися Путіна, минули, і тепер боятися має він.

“Те, як Захід припинив слухати його погрози, помітно зокрема і в ядерній сфері. Останнім часом з Москви лунають кардинально інші заяви. Вони говорять, що ядерна війна неможлива, адже у ній не буде переможців, а російська ядерна зброя існує лише для стримування можливої ядерної атаки”, – сказав Піонтковський.

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*