Накипіло! Разочаровашкам і всепропашкам! Послухайте, розчаровані ви наші

Накипіло !!! Разочаровашкам і всепропашкам! Послухайте, розчаровані ви наші, ви голосували за всемогутнього мага, чарівника, чаклуна …?

Або за людину, яка не замазана політиканством ?! Я голосувала за Володимира Олександровича, в першу чергу тому, що він не з цієї зграї старих політиканів і наближених до них дармоїдів !!!

І до сих пір я жодного разу не пошкодувала про свій вибір!Чого ви ниєте постійно? Важко? Так, багатьом важко.

Але, не з приходом же Зеленського це сталося? Ви сподівалися, що Він прийде і в одну мить — порядок наведе?

Пенсії підвищить, зарплати підвищить, комуналку знизить, медицину відновить, освіту зробить кращою в світі, всі дороги відновить — навіть ті, які повинні будувати і ремонтувати за рахунок місцевої влади …

Ну і звичайно ж, кожному особисто подарує: скатертину — самобранку, чоботи — скороходи, килим — літак, золотий ключик, шапку — неведимку, молодільне яблучко, а головне гаманець — самотряс. Так ?!)

Ви справді думали, що в нашій рідній Україні, яку рвали на частини (у всіх сенсах) всі роки незалежності всілякі пройдисвіти — можна навести порядок і підвищити добробут людей за один — два роки ?! Серйозно? 🤦

Жоден президент, парламент, цар, король, та хто завгодно — не зможе виконати всіх бажань людей і при цьому догодити кожному! Ніхто не зможе. А особливо ті, хто сидів у владі роками, десятиліттями … Ті, хто зараз організував цькування нашого, народом обраного Президента! Вони зараз кричать з кожного кута «а ось ми б зробили так, а не отак, ми б зробили краще, у нас є досвід …»

 

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*