48-річна Оксана Марченко лишилася всього нажитого добра: держава арештувала майно найбагатшої жінки України

Оксана Марченко рідко розповідала про свої статки та родинне життя, намагаючись завжди підкреслити свою скромність. Втім, як виявилося, жила ведуча, як королева.

Оксані Марченко – 48 і багато років свого життя вона провела на телебаченні. У неї був авторський проєкт, але широку славу, любов глядача та популярність їй принесло шоу “Україна має талант”. Там в образі простої дівчини вона підтримувала учасників, оголошувала номери.

 

 

Поза камерами Марченко ніколи не хвалилася своїми статками і не розповідала про маєтки, автівки чи елітні дизайнерські наряди. Навпаки навіть для сюжету “Вікна. Новини”, який знімали про ведучу, вона постала в образі зайнятої господарки, показово спекла пиріг і похвалилася малюнками доньки.

Лишилася Марченко 26-ти автомобілів, 30-ти земельних ділянок, 23-х будинків, 32-х квартир та моторної яхти. І це ще  неповний список нажитого добра. Втім, раніше у знаменитості знаходили ще й цілий палац, де в Оксани було власне шубосховище та кімната для килимів.

 

 

Сенсацією стало викриття особистого “золотого” вагону, який артистка подарувала своєму чоловікові – Віктору Медведчукові. Серед всього там журналісти побачили дорогезну дизайнерську лампу та підстаканники, виконані у дореволюційному стилі з двоглавим орлом.

Сама ж ведуча не коментувала ні арешт майна, ні знайдений маєток з вагоном. Відомо, що Україну полишила екс-зірка СТБ ще у середині лютого. Сторінки у мережах приховала.

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*