Масօва здача у полон! Ворօг тікає з Херсօну – ЗСУ не залиաили вибору: це кінець. Україна перемօже!

сили України успішно знищують мости в Херсонській області. Через ці мости проходить лінія постачання російської армії на правому березі Дніпра. Кількість російських військ на цьому напрямку складає понад 15 тис. військових. Це угруповання військ дійсно тримається лише завдяки мостам біля Херсону та Нової Каховки.

Удари по цим мостам повністю перерізають логістику росіян. Тому так чи інакше їм доведеться покинути Херсонську область”, – пояснив Згурець. Аналітик переконаний, що найближчим часом ситуація в Херсонській області може розвинутися більш динамічно.

“Якщо ми зараз знищимо мости, то впродовж 2-3 тижнів в росіян стане нагальною проблема логістики. Вони спробують зводити понтонні переправи, однак їх чекає доля стаціонарних мостів. Тому найближчими часом ми зможемо спостерігати нову динаміку на цьому напрямку”, – додав він.

https://youtube.com/watch?v=u23eHVNfdS0%3Ffeature%3Doembed

Наші оборонці створюють для загарбників несприятливі умови, коли для російських сил залишається усього два виходи з цієї ситуації: або відходити; або здаватися. Херсонський прорив… Зараз багато говорять про контрнаступ у Херсонській області, але одна річ говорити, а інша річ розуміти, що це і як це буде, про це пише координатор групи “інформаційний спротив” Олександр Коваленко.

Я регулярно нагадував про те, що контрнаступальні дії в Херсонській області ведуться фактично з того дня, як ЗСУ повернули Посад-Покровське на північному заході та перетнули Інгулець на північ від Херсона. Проблема в тому, що контрнаступ багатьом бачиться приблизно так: генерал на білому коні з шашкою наголо веде в чистому полі в бій стрункі шеренги спецназу, які кришать ворога під гуркіт артилерії. Ні. Це не так.

Принаймні в арміях, які воюють сучасними методами, а не епохи середньовіччя, й цінують життя як солдатів, так і цивільних. Протягом останніх майже двох місяців ЗСУ старанно точили оборону російських окупаційних військ, які звезли в область величезну кількість сил та засобів, сподіваючись розвинути наступ на Миколаїв та Кривий Ріг.

Завдяки діям ЗСУ, підрозділи російських окупаційних військ вдалося заблокувати в Херсонській області, повністю нівелювавши їх наступальний потенціал.

Регулярні удари по складах БК, паливно-мастильних матеріалів, командних пунктах та пунктах управління почали руйнувати систему управління та забезпечення передових підрозділів. У результаті другий за чисельністю присутності російських підрозділів після донбаського плацдарм виявився для російських окупаційних військ захлопнутим. Просуватися вперед не можуть, передові підрозділи, які перебувають в обороні, сточуються, тил через удари ЗСУ по складах розтягується.

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*