Рівненщина в жалобі: попрощалися із шістьма військовослужбовцями (ФОТО)

Сьогодні, 17 вересня, на Рівненщині попрощалися із шістьма військовими, які загинули в боях з окупантами.

У Зорянській територіальній громаді попрощалися із жителем с. Зоря Стадницьким Олександром Івановичем, 1977 року народження.

У Дубні на майдані Незалежності відбулася церемонія прощання із загиблими військовослужбовцями Андрієм Вознюком, Сергієм Конюшеком, Євгенієм Теслюком

Старший лейтенант Вознюк Андрій Михайлович (дубенчанин, 25.11.1978 року народження) та солдат Конюшек Сергій Анатолійович (мешканець села Княгинин, 06.06.1973 року народження) загинули під час виконання бойового завдання в м.Лозова (Харківська область) внаслідок ворожого обстрілу.

Солдат Теслюк Євгеній Артурович (дубенчанин, 22.09.1989 року народження) помер від уламкових поранень, отриманих в районі населеного пункту Протопопівка Харківської області.

На майдані Незалежності у Рівному провели в останню путь двох Героїв, які загинули 12 вересня на Харківщині – Антона Кравчука та Миколу Шевчика.

Антон Кравчук – професійний військовий. Він з дитинства мріяв про військо, хотів піти шляхом батька – теж військового. Та, на жаль, ворог дозволив йому прожити так недовго. За свої 23 роки Антон бачив стільки жахіть, крові та смертей, що вистачило б не на одне життя.

Микола Шевчик  02.05.1991 року народження. Микола був призваний на військову службу по мобілізації 26 червня 2022року. Він був люблячим чоловіком та батьком.

Підприємець допомагав людям, волонтерив, а за тим і сам став частиною нашого українського спротиву. Він до останнього оберігав рідних і не розповідав, що йому довелося пережити. Його оптимізм, бажання жити і бути корисним у будь-якій ситуації надихало інших. А дружина та восьмирічний син завжди відчували себе у безпеці, бо ж поряд був тато.

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*