Почалося! Щойно, 20 хвилин тому, президент Франції Еммануель Макрон зробив заяву, від якої стигне кров! Термінові новини

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що цивілізований світ чинить тиск на Росію, але не веде з нею війни. На думку глави Єлисейського палацу, криваві події в Україні завершаться за столом переговорів.

Слова французького лідера передає видання BFMTV. До того ж він чітко зазначив, що до дипломатії можна перейти лише після повернення до так званих “лютневих ліній”.

“Ми виступаємо за переговори з Росією на базі виведення її військ до лютневих ліній. Тобто Кремль має звільнити території, захоплені після 24 лютого”, – зазначив Макрон.

Водночас президент чітко дав зрозуміти, що не хоче створювати у Москви вражень, що проти неї озброївся весь світ. Сьогодні колективний Захід допомагає Україні виборювати свій суверенітет.

“Ми не воюємо з Росією, але ми повинні допомогти Україні та переконати інші країни слідувати за нами, щоб посилити на неї тиск. РФ явно перебуває під тиском, але ми маємо змогу відновити діалог. Ми не в безвиході. Це скінчиться тільки за столом!” – резюмував політик.

Копіювати

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*