15 хв. тому! Залужний попередив особисто – Екстрене звернення! Весь світ в дuк0му աоці!

Залужний, який потрапив на обкладинку щотижневого журналу TIME, готується до тривалої і кривавої битви. Перемога України у війні з Росією “не буде остаточною”, а дасть можливість перевести подих і підготуватися до наступної війни. Про це головнокомандувач Збройних сил України, генерал Валерій Залужний заявив в інтерв’ю американському TIME.

За словами журналістів, Залужний готується до тривалої і кривавої битви.

“Зважаючи на те, що я знаю про росіян з перших вуст, наша перемога не буде остаточною”, — сказав він TIME. “Наша перемога стане можливістю перевести подих і підготуватися до наступної війни”

Залужний розповів, що Україна готувалася до ймовірного нападу росії в лютому, зокрема проводячи свої військові навчання. Вони мали на меті імітувати напад росіян, але показали тріщини в обороні України.

На думку Залужного, навчання військових були центром оборонної стратегії України, найкращим шансом вижити, а командири сприймали їх недостатньо серйозно. «Я цілу годину кричав.

Я пояснив їм, що якщо вони не зможуть це зробити, наслідки коштуватимуть життя не лише нам, але й нашій країні», — сказав Головнокомандувач ЗСУ.

Так, вони перемістили та замаскували військову техніку, вивели війська та зброю зі своїх баз і відправили їх по країні. Це включало літаки, танки та бронетехніку, а також зенітні батареї.

Я боявся, що ми втратимо елемент несподіванки. Нам потрібно було, щоб противник думав, що ми всі розгорнуті на своїх звичайних базах, палимо траву, дивимося телевізор і пишемо у Facebook, — пояснив він.

Голова об’єднаного комітету начальників штабів США, генерал Марк Міллі, американський колега Залужного, був вражений, коли побачив, що українці тримаються перед широкомасштабним наступом РФ. Міллі запитав у Залужного, чи планує він евакуюватися в більш безпечне місце

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*