Щойно! Буданов злив невимовне – світ на ногах: шалений успіх ЗСУ! Гарна звістка, переворот на фронті

Усі дії Росії в повномасштабній війні не були несподіванкою

Про це розповів начальник Головного управління розвідки Міноборони України генерал-майор Кирило Буданов в ефірі об’єднаного телемарафону “Єдині новини”.

Окрім того він зазначив, що наші воїни при цьому стали одними з найкращих фахівців у світі, оскільки мають унікальний досвід.

 

 

“Після цієї війни однозначно багато з військової науки, тактики ведення бою, стратегії будуть змінені – виходячи з того, як просувалась ця війна”, – сказав він.

До того ж, українських військовослужбовців Буданов назвав уже одними з найкращих фахівців у світі хоча б тому, що це перша після Другої світової повністю конвенційна війна, в якій застосовуються абсолютно всі типи озброєння – від крилатих ракет повітряного базування до крилатих ракет із підводних човнів.

“Як би там не було, ми маємо справу з досить потужним ворогом. Але, як ми всі побачили, українська армія змогла вистояти, рухається вперед, контрнаступ просувається, і з кожним днем ​​наша перемога стає все ближче”, – підсумував начальник ГУР.

Раніше голова ГУР закликав не боятися російської “часткової мобілізації”. Вона, за його словами, прискорить поразку країни-агресорки у війні проти України й агонію режиму Володимира Путіна.

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*