На Харківщині затримали 60-річну переселенку Людмилу, яка стала місцевою “зіркою” російської пропаганди

Слiдчi тa oпepaтивники УСР oблacтi зaтpимaли “зipку” pociйcькoї пpoпaгaнди.

60-річна Людмила народилася у селищі Миронівське, Донецька область, внутрішньо переміщена особа до с. Манцівка, Великобурлуцький район на Харківщині. Ця жінка вже бачила війну рф проти України з 2014 року, але усе одно підтримувала “руський мир”. Більш того, переїхала вона до Харківської області, а не до росіян.Пише Сергій Болвінов

Великий Бурлук та села навколо нього окупували вже 25 лютого. З самого початку окупації Людмила підтримувала збройну агресію проти України та окупаційну адміністрацію.

П’ятого вересня, ще під час окупації, вона взяла участь у зйомках сюжету російського “Першого каналу”, де розповіла про позитивні настрої щодо окупації, прославяла та виправдовувала дії представників рф.

Слідчі Слідчого управління за оперативним супроводом оперативників УСР в Харківській області зібрали усі докази – відеоматеріали та свідчення місцевих мешканців, та видали підозру Людмилі у вчиненні кримінального правопорушення (злочину), передбаченого ч. 6 ст. 111-1 КК України.

Санкція цієї статті – позбавлення волі на строк від десяти до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від десяти до п’ятнадцяти років та з конфіскацією майна або без такої.

Вдячний слідчим та оперативникам УСР за професійне виконання всіх своїх обов’язків.

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*