“Чекай нас в гості”: вiйськові 3СУ “по-добpому” закликали oлігарха віддати 4-ри броньовані Mercedesа G500 для aрмії, які він завіз в Україну по нульовому розмитненню. Відео

Авто стануть у пригоді в контрнаступі на Херсонському напрямку.

Бізнесмен, один з найбагатших людей України, яхту якого влітку помітили в Монако, Костянтин Жеваго, скориставшись нульовим розмитненням, у липні 2022-го завіз на свою компанію 4 Mercedes-Benz G500 2022 року.

Відповідна інформація з’явилася у відкритих базах даних.

Новина дійшла до українських військових. Тож бійці записали відеозвернення до олігарха.

У липні Закарпатська митниця показала найдорожче авто, завезене нульовим митом. Тоді зазначили, що власником мерседеса за 220 тис. доларів 2022 року випуску є підприємець із Дніпропетровщини.

Воїни ЗСУ впевнені, що авто стануть у пригоді в контрнаступі на Херсонському напрямку і просять Жеваго якнайшвидше передати транспортні засоби.

“Я військовослужбовець Збройних сил Андрій Рудницький. Ми з хлопцями зараз на передовій, на Херсонському напрямку. Для контрнаступу нам критично не вистачає автомобілів.

Натомість відомий олігарх Жеваго “заганяє” під “нульову розтаможку” 4 броньовані “геліки”.

Та чомусь постійно забуває їх передати. Звертаюся до тебе, Жеваго: якщо ти зайнятий відпочинком у Монако та не можеш передати авто, ми з хлопцями приїдемо та заберемо їх”, – звернувся до олігарха військовий.

Джерело

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*