My WordPress Blog Щойно! У Зеленського nотужно відповілu Меркель на заяву про негайнuй мир з Росією. Відео

ПОДОЛЯК потужно відповів Меркель на заяву про мир з РФ.

Колишня канцлерка Німеччини Ангела Меркель наголосила,

що міцного миру в Європі може бути досягнуто лише за участю Росії.

В ефірі 24 каналу радник глави Офісу Президента Михайло Подоляк прокоментував цю заяву.

с. 2 из 2
  • На війні загинув військовий Денис Ніколіца з Ямпілької громади.
  • Сиротою залишалась одномісячна донечка Даринка.
  • Офіцер у ході виконання бойового завдання отримав поранення, несумісні з життям.

Сумну звістку повідомили на сторінці «Ямпільські вісті

«4 жовтня 2022 року біля населеного пункту Колесниківка Куп’янського району Харківської області загинув наш земляк, командир 3-ьої самохідної батареї бригадної артилерійської групи в/ч А0501 старший лейтенант Денис Олегович Ніколіца 21.08.2000 року народження, з села Качківки».

За інформацією джерела, у ході виконання бойового завдання у складі свого бойового підрозділу офіцер отримав поранення, несумісні з життям.

Після закінчення школи Денис Ніколіца вступив до Тульчинського військового ліцею, а після його закінчення — до Національної академії Сухопутних Військ ім.Гетьмана Петра Сагайдачного, навчання в якій завершив 2022 року. Був призваний на військову службу за контрактом Тульчинським районним віськоматом.

У загиблого залишились дружина Юлія і маленька донечка Даринка, яка з’явилась на світ 17 серпня 2022 року. Також батьки Олег Анатолійович і Тетяна Віталіївна, сестрички Марина і Софійка, брат Іллюша.

Нам є ким пишатися і за що боротися! Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися!

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*