Нелюд poky! На кадpax cyддя із зарплатнею 1,2 млн. грн. прийшов сьогодні за гуманітарною допомогою, але ще й зі class ндалом, бо не додали…

На фото суддя Донецького окружного адміністративного суду – Іван Голошивець. Буквально вчора він прийшов до волонтерського штабу в м. Бровари за гуманітарною допомогою для переселенців, які перебувають в складних життєвих обставинах.

При цьому зарплата судді за 2021 рік склала понад 1,2 млн грн, а його дружина також отримувала допомогу для переселенців.

Однак на цьому історія не закінчилась: суддя Голошивець, очевидно, передивившись вміст продуктового набору всією родиною – повернувся до волонтерів і повідомив, що «моя семья и дети такого не едят».

Складно уявити, які продукти хотів побачити суддя в складі набору, але крупи, тушковане м’ясо, шпроти, сардина та інші продукти – йому не підійшли  Детальніше про цю історію та скандал, який влаштувала родина судді читайте в публікації волонтерки Maryna Piankova посилання на яку знайдете в коментарях
Ми ж, вирішили детальніше придивитися до судді Івана Голошивця й ось лише частина фактів, які вдалося виявити

Голошивець – є претендентом на посаду члена Вищої ради правосуддя за квотою президента;
Попри те, що Донецький окружний адмін суд був виведений у м.Слов’янськ – місцеві мешканці кажуть, що Голошивець та вся його родина нібито не перший рік проживають в Київській області. А за словами місцевих волонтерів, вони неодноразово приходили отримувати допомогу як ВПО, однак, вже не вперше отримання допомоги закінчується поверненням речей як «недостойних його родини».
В наступних публікаціях ми детально розкажемо про майновий статус та доходи судді й самі зможете зробити висновок чи дійсно суддя настільки потребує гуманітарної допомоги.

*******************

Maryna Piankova

Не можу промовчати. Сьогодні ця людина просто привела в шок всіх, навіть поліцію. Так от, цей товаріщ із м. Донецька ( обличчя мала замалювати) прийшов до нашого благодійного фонду як ВПО, що перебуває в складних життєвих обставинах за продуктовим набором. Отримав продуктовий набір 13 кг, 2 пачки памперсів, дитяче харчування (пюрешки, кашки, печиво, молоко) і поїхав собі. І тут, через 2 години повертається з дружиною. Повертає нам ці пакунки зі словами «моя семья и дети такого не едят».

Для розуміння склад набору: 2 кг борошна, цукор 1 кг, манка 1кг, рис 1 кг, гречка 1 кг, спагетті твердих сортів, шпроти, сардина, горошок, кукурудза, томатна паста, олія, дріжжі, паштет, свинина тушонка домашня, дитяче харчування. Обидва обурені складом продуктового набору, з їх слів, вони не на це розраховували.

Правда, не зовсім розумію, як можна розраховувати на щось особливе, коли тобі дають безкоштовно??? Так от, його мадам кричала і погрожувала, і сама ж вирішила викликати поліцію. Підстава для виклику: «здраствуйте, я в гуманитарном штабе получила пайок, мне испортили справку, что-то на ней написали». Поліція звісно приїхала, треба ж побачи, що там можна спортити в довідці, що треба було поліцію викликати . Так от – ми всі були в шоці, в тому числі поліція, від того, коли дізналися, хто ж ховається за статусом ВПО. А прийшов до нас за гуманітаркою «малоімущій» суддя Донецького окружного адміністративного суду, з заплатою більше 150000 грн в місяць і маючи безліч державних пільг. На даний час його кандидатура на розгляді етичної ради як кандидата в члени Вищої ради правосуддя! Ну далі ви зрозуміли, що я зробила  – написала скаргу в етичну раду судової влади.

Може нам окремий відділ в фонді відкрити – допомога суддям, або петицію президенту написати, щоб зарплату підняв суддям.

джерело

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*