Люди добрі! Помоліться за Федю.. Йому всього 23 роки. Вaжке пoранення.. Мама і кохана весь час біля нього. А сьогодні Феді стало гірше..

Волонтер Nataly Voronkova на своїй фейсбук-сторінці розмістила пост-прохання про важкохворого бійця:
Всім небайдужим!

Прошу Ваших молитв за Федю!!!

Ми познайомились в Авдіївці під час запеклих боїв там. Федя – завжди усміхнений, ніколи не бачила його в поганому настрої. Чесний, порядний і дуже сміливий воїн, який завжди «горою» за своїх побратимів. Йому всього 23 роки.

Він – Справжній Патріот, який захищав нас з вами. Захищав у минулому часі – тому що зараз він у важкому стані через тяжке поранення.

Біля нього разом мама і кохана, весь час моляться, не втрачають надії, що Федя одужає.
На жаль, сьогодні його стан погіршився…

Йому будуть робити важку операцію – тому ми всі маємо допомогти як можемо, хто як уміє – помоліться, будь ласка, за здоров`я Феді!!!

Наприкінці червня про цього бійця вже писала волонтер Yuliya Tolmachova

“Друзья,помолитесь за нашего бойца,за нашего друга Федір Сергійович Рубанський из 72бр.1бат..Вчера Федя получил очень тяжелое осколочное ранение Наше сонечко находится в госпитале Харкова.. Состояние крайне тяжелое. Мама , невеста Феди ,друзья,побратимы,волонтеры-мы не теряем надежды !!!! Федя прошел тяжелые бои в Авдеевке,бои за взятие Алмаза и др. точках зоны АТО ,выжил,верю в то что и сейчас наши светило нейрохирурги его вытянут. Держись друже,мы за тебя все молимся и верим в тебя!!!!Ты сильный,ты должен выжить!!!!!Ты обязан выжить,ради своих близких!!!!Любим тебя очень!!!!!!”

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*