Вoювaв шicть днiв: в Ykpaїні ліквідoванo комaндира iнженepно-тexнічного взвoдy з РФ

Воювaв шiсть днiв: в Укрaїні було ліквідoванo комaндира інженерно-технічного взвoду з РФ

Українські воїни ліквідували командира інженерно-технічного взводу одного із підрозділів російської окупаційної армії. Старший лейтенант Данило Дєєв із Тюмені приїхав до України 17 травня.

За 6 днів потому його перетворили на “хорошого росіянина”. Фото з ліквідованого окупанта показав український офіцер Анатолій Штефан.

“Командир інженерно-технічного взводу старший лейтенант Данило Дєєв з Тюмені поїхав в Україну 17 травня. Через 6 днів офіційно денацифікований та демілітаризований”, – підписав фото окупанта український офіцер.

Російський окупант Данило Дєєв

Про загибель та похорон рашиста повідомляють російські ЗМІ. За їхніми даними, ліквідованому загарбнику було 26 років, воювати в Україну він вирушив 17 травня, а вже за 6 днів було знищено.

“Данило завжди мріяв стати військовим. Навчався у ТВВІКУ і за розподілом потрапив до Улан-Уде. Кандидат у майстри спорту з військового багатоборства. Був лідером у всьому. З дитинства спортсмен. Не міг пройти повз, якщо хтось когось ображає” , – пишуть пропагандисти про військового злочинця, який поїхав у чужу країну вбивати мирних українців.

Тепер він поповнив значні списки таких же “визволителів”, які вже отримали те, на що заслуговували.

Джерело: Obozrevatel

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*