BОЛ0ДАР KYBKA CBITY 3 ММА 3AГUНУВ НА ВІЙНІ З POCІЙСЬКИМИ 0KYПАНТАМИ

Сумну звістку повідомили на Facebook-сторінці Національної федерації ММА України. “Вихованець БК “Фенікс” м.Київ, володар Кубка світу з ММА, віцечемпіон Європи з ММА та багаторазовий чемпіон України зі змішаних єдиноборств ММА у ваговій категорії 52,2 кг. Він був душею компанії, надійною підтримкою для всіх, мав чудове почуття гумору. Щирі співчуття рідним та близьким”, – йдеться в повідомленні.

Срібло” чемпіонату Європи з ММА Костриця завоював в Римі 2019 року. А 2021 року він став володарем Кубка світу зі змішаних єдиноборств у вазі 52 кг у Празі. На тому турнірі в Чехії збірна України була найкращою в молодіжному командному заліку і третьою – в дорослому.

Також Костриця був причетний до фанатського руху київського “Динамо”. На сторінці “WBC Ультрас Динамо” в Facebook з’явився пост, присвячений Едуарду. “Сміливий побратим і сучасний Герой України. Саме таким його запам’ятають всі близькі і рідні.

Навіки в строю”, – йдеться в повідомленні. Слідкуйте за новинами у Телеграм Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

повний текст читайте тут: https://prykarpattya.com/news/143950?fbclid=IwAR2K2BcC-EWJ3Hi0wkGbDrJpx0vMpT0-yIir_2Dy6bzUiN6WEs8THqCx_OI

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*