Y Piвному пoпрощаються iз загиблим Олеkcaндром Шегepoю із Сapненщини

“Саша був на заробітках у Краматорську, коли почалося повномасштабне вторгнення. Мабуть з тиждень діставався додому, а щойно приїхав — пролунав дзвінок із сільської ради. Так сповіщали наших хлопців про мобілізацію. Фактично, він ніч переночував вдома і поїхав воювати,” — розповідає брат Героя Юрій.

Веселий, добрий Олександр дуже любив музику та танці. Завжди поряд був телефон, з якого лунали пісні. А він — пританцьовував. Олександр, як напевно більшість із українців, ніколи не думав, що у життя увірветься війна, доведеться взяти до рук зброю та воювати за свою землю.

“Він служив в артилерії, спершу все казав, що немає чим воювати, чим оборонятися. А коли їх перевели на “нуль”, то ніби відчував, що із ним щось станеться… Наче прощався в розмові,” — пригадує брат.

40-річний старший солдат Олександр Шегера загинув 23 січня під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Водяне Донецької області… У Героя залишились двоє діток — 18-річна донька Христина та 15-річний син Іван — батьки, двоє братів…

На прохання рідних прощання із Героєм відбудеться о 10.00 на майдані Незалежності у Рівному завтра, 1 лютого. Поховають його у рідному селі Біловіж…

*У разі оголошення повітряної тривоги прощання відбудеться або по її завершенню, або, у випадку затяжної, буде відмінено.

Присутнім необхідно прослідувати в найближче укриття. Їх адреси можна знайти за посиланням bit.ly/rivne_shelters

За інформацією Рівненської міської ради.

Читайте також: Сарненщина провела в останню дорогу полеглого Героя

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*