Тато, мати, дочкa та синoчok cьогодні покинули цей світ: мoтор0шне ДTП на Столичному шoce y Kиєві. Подробицi

У Києві з провини п’яного водія сталася моторошна ДТП, у якій загинула майже вся багатодітна родина, передають Вартові еспресо

У Голосіївському районі столиці на Столичному шосе в бік Києва на швидкості їхав Mercedes ML, який намагався обігнати червоний Mercedes Sprinter, та, не розрахувавши дистанції, зачепив правим крилом ліву задню частину мікроавтобуса, після чого кросовер почало водити по дорозі.

Потім некерована автівка вилетіла на зустрічну смугу, де здійснила лобове зіткнення із Hyundai Tucson. Удар був такої сили, що від “корейця” майже нічого не залишилось, а сам Mercedes ML після зіткнення вилетів у кювет з боку свого напрямку руху.

В Hyundai на момент зіткнення знаходилася родина з 5-ох осіб – двоє дорослих та троє дітей; в іншій машині – один водій. На допомогу окрім поліції приїхала швидка та ДСНС, яким довелося деблокувати пасажирів з понівеченої автівки.

Внаслідок аварії загинув батько з матір’ю та дівчинка 8 років, двох хлопчиків віком 10-12 років було госпіталізовано у вкрай важкому стані. Водій Mercedes залишився живим, та пройшовши тест на драгер, вміст алкоr0лю в крові якого показало 1,32 проміле. За словами поліцейських, окрім алкогольного, водій ще був в стані нарk0тичн0rо сп’яніння

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*