Пoпeрeлaмyвaлu рyкu і rвaлтyвaлu пo чeрзi: нeлюдu пoзнyщaлuся нaд дiвчuнoю-сuрoтoю (Відео)

У місті Перемишлянах на Львівщині зловмисники жорстоко побили дівчину-сироту. Всі, хто до цього причетний, залишаються непокараними

Відео знущань та катування 18-річної дівчини оприлюднили дописувачі у Facebook.

Відомо, що дівчину звати Віра. Вона сирота з Рогатинського району Івано-Франківської області. У листопаді закінчила навчання в училищі та продовжила жити в Перемишлянах, орендуючи житло спільно з працівницею бару “Автостиль”

Саме в цьому барі одна з працівниць вилила дівчині майонез на голову, а згодом повитирала ганчіркою, якою мила підлогу. Також працівниця бару побила дівчину по руках, завдавши переломів. Знущання знімали на відео.

Інцидент стався 20 лютого.

“Тримали її під замком, у місто не відпускали одну, забрали мобільний телефон та гроші в сумі 45 тис., які мала на картці”, – повідомили місцеві жителі на правах анонімності, пише “Варта1”.

Власники бару вже звільнили працівницю, яка била дівчину. У знущаннях також звинувачують її дітей та невістку.

Окремі дописувачі повідомляють про знущання сексуального характеру над дівчиною. Зокрема, про те, що працівниця бару систематично змушувала дівчину надавати сексуальні послуги за 70-100 грн.

“Є ще декілька фотографій і відео, де дівчину ґвалтують уже з поламаними руками, і ці відео є в перемишлянській поліції”, – пише користувач Оля Курило.

Обережно, відео містить ненормативну лексику і кадри насильства!https://www.youtube.com/embed/Hn8chbA4OQc

У Перемишлянах правоохоронці начебто відмовилися прийняти від дівчини заяву про злочин. Сказали їй звертатися в поліцію за місцем реєстрації – в Івано-Франківську область. Так діяли тому, що родич власниці бару є працівником поліції та працює в управлінні стратегічних розслідувань у Львівській області.

Начальник Перемишлянського відділу поліції Львівщини Олександр Прокопчук розповів, що родичі дівчини зверталися в поліцію про її розшук. Коли ж перемишлянські поліцейські встановили її місце перебування, запросили її у відділок. Однак провадження не відкривали, бо постраждала відмовилася писати заяву, передає ZAXID.NET.

Згодом у поліції повідомили, що проведуть службове розслідування щодо реагування перемишлянської поліції на злочин.

джерело

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*