Молодuй 26- річний священuк МП з Броварів nоmеp у сауні з noвiямu (ВІДЕО)

Експертиза встановила, що смерть священнослужителя носила природний характер. У протоієрея під час суботнього відпочинку в сауні раптово зупинилося серце через тромб, що відірвався.

Поліція відкрила кримінальне провадження з позначкою «природна смерть». Хоча родичі покійного не писали заяву про пограбування священика в поліцію, правоохоронці ведуть пошук дівчат, які супроводжували о. Іоанна. Вони будуть допитані на предмет обставин, при яких сталася смерть священика, повідомив радник ГУ Національної поліції в Києві Микола Жукович.

Протоієрей Іоанн Корнута служив в Свято-Введенському чоловічому монастирі Києва секретарем намісника обителі єпископа Фастівського Даміана (Давидова), вікарія Київської митрополії УПЦ (МП). Монастир служить місцем зустрічей київського відділу «Російського Імператорського Союзу-Ордена» (єпископ Даміан відомий як духовний наставник київських монархістів-легітимістів, які виступають на підтримку династії Романових).
Журналістам, які звернулися в Введенський монастир за коментарем, заявили, що такі делікатні питання розглядаються «тільки через митрополію».

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*