День “х” нacтав: Путіна “підловили” і бyдуть cyдити в caмій Pocії як злoчинця. Відeo

Пітерський муніципальний депутат Микита Юферєв заявив у Twitter, що прокуратура та МВС РФ тепер мають порушити проти Путіна кримінальну справу через «фейки про армію».

«За такі слова про війну засудили вже кілька тисяч людей. Направив звернення до органів, щоб Путіна притягнули за поширення фейків про армію», — написав він.

Путін вперше вжив слово “війна” щодо агресії Росії проти України 22 грудня на зустрічі з кремлівським журналістським пулом Він визнав, що війна в Україні триває з 2014 року.

Щоправда, російський президент цинічно сказав, що все розпочалося з нібито “державного перевороту” в Україні, який буцімто спровокували США.

Наша ціль – не розкручувати маховик воєнного конфлікту, а навпаки – закінчити цю війну,
– заявив Путін.

 

Він додав, що Росія буде прагнути якнайшвидше закінчити війну. При цьому Путін заявив що всі збройні конфлікти закінчуються переговорами. Кремлівський диктатор поплакався, що Україна нібито не прагне переговорів.

Також президент Росії вкотре сказав кремлівським пропагандистам, що війна з Україною “вимушений і необхідний захід”, а окупанти нібито “діють гідно”.

Путін стверджує, що в Росії вже є багато героїв так званої “спецоперації”, а деякі імена озвучать пізніше, проте він не назвав жодного окупанта.

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*