3булася наша мрія! А ось і 0біцяна Божа кaрa! Р0сіяни б’ють тривօгу! Центр Мoскви у вoгні: Удaр за удaр0м – вuбухu повсюду! Biдео

У Москві раптово спалахнула одна з будівель Міністерства закордонних справ Російської Федерації. Попередньо повідомляється, що можливою причиною загоряння могло стати коротке замикання.

“В одному з корпусів будівлі МЗС у технічному приміщенні спрацювала пожежна сигналізація. Можлива причина – коротке замикання. Працюють співробітники МНС. Постраждалих немає”, – повідомила у своєму Telegram-каналі представник МЗС Росії Марія Захарова.

При цьому вона спростувала інформацію російських ЗМІ про загоряння “в робочих приміщеннях

Інформація про те, що “мало місце загоряння в робочих приміщеннях” не відповідає дійсності. Йдеться про підвальні поверхи”, – підсумувала речник МЗС РФ.

Повідомляється, що для гасіння залучили авіацію.

За попередньою інформацією, причиною пожежі було закорочення на елетрощиті. Про це написала речниця відомства Марія Захарова. “В одному з корпусів будівлі МЗС у технічному приміщенні спрацювала пожежна сигналізація. Можлива причина – закорочення”, – вказала вона. Пожежа сталася на Смоленській-Сінній площі, будинок 30, будівля

2. Площа пожежі склала 2 кв. м.

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*