Удaр за удaром — Пекельна ніч в Пермї! вuбухu повсюду: 34 раkет? Накрuло всіх!

виявилася надзвичайно неспокійною для мешканців Бєлгородської області. Її буквально накрило “бавовною”. Відомо про десятки вибухів. Не минулося без заяв про “роботу ППО”.

У Росії продовжує відбуватися щось вкрай дивне. У Бєлгородській області у ніч проти мешканці чули гучні вибухи. Їх нарахували кілька десятків. Ясна річ, що місцева влада вирішила заспокоїти байками про “роботу ППО”.

Відомо, що вибухи у Бєлгородській області пролунали тоді ж, коли в Україні – повітряні тривоги. Зокрема, у Харківській області, яка межує з нею. За даними місцевих телеграм-каналів, сталося 25 вибухів.

Також надійшла інформація про буцімто 7 “відпрацювань ППО”. У мережі вже бідкаються, чи не почався наступ зі Сходу. Губернатор уже поспішив заспокоїти містян. Мовляв, оперативні служби вже розбираються, що сталося.

За попередніми даними, запевняє він, минулося без руйнувань та постраждалих. Водночас він пообіцяв повідомити, якщо щось зміниться. У місцевих пабліках зауважили, що потужні вибухи чули у районі селища Комсомольсь

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*